dr mihaela anca jianMEDIC PRIMAR DERMATO-VENEROLOG

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca in 1995.

Rezidentiat in dermato-venerologie in Cluj in perioada 1996-2000, specialist in urma examenului de specialitate sustinut in Cluj-Napoca.

Medic primar dermato-venerolog din 2005.

Angajata a Spitaului de Copii Brasov in Ambulatorul de Specialitate ca si dermatolog, in perioada 2002-2011.

Membra a Societatii Romane de Dermatologie, a Socieatii Romane de Dermato-Oncologie, a EADV (Asiciatia Europeana de Dermato-Venerologie), a ESPD (Societatea Europeana de Dermatologie Pediatrica).

EXPERIENTA PROFESIONALA

  • Larga experienta in sfera dermatopediatriei, castigata in cadrul spitalului de copii Brasov, si de asemenea, ca urmare a accesarii multor cursuri postuniversitare din tara si strainatate, cu diverse teme privind patologia pediatrica.
  • Membra a Societatii Europene de Dermatologie Pediatrica, cu participare la multe din conferintale europene si cursuri de pregatire postuniversitara.
  • Participare la cursuri, conferinte si simpozioane pe teme de dermatoscopie, diagnostic precoce de leziuni pigmentare cutanate, depistarea precoce a melanomului malign.
  • Colaborare cu Centrul Medical LC Rhea Medical si prezenta la cursurile practice si teoretice de utilizare a platformei laser Cutera, cu o experinta de 4 ani in utilizarea laserului pentru afcetiuni vasculare, epilare si rejuvenare.
  • Participare la cursuri postuniversitare de mica chirurgie dermatologica si experienta in mici manopere chirugicale inca din timpul rezidentiatului.