Pielea, părul și unghiile

Am spus de multe ori, pielea poate fi cartea nostră de vizită, dar împreună cu ea părul și unghiile. Nativ oamenii, înainte de a începe o discuție cu tine, aruncă o privire la fulger la aspectul tău exterior și nu de multe ori acest lucru poate influența demersurile viitoare.

Să ne aducem aminte de adolescență. Priveam admirativ colegii, prietenii care aveau un ten îngrijit, fără acnee, un păr strălucitor și lung în cazul fetelor. Era primul aspect care conta și pe baza căruia de multe ori construiam o relație. …dar la fel e și acum adult. Nu?

Pentru a menține pilelea, părul și unghiile sănătoase este necesar să le acordăm atenție. Azi, există multe produse care „ne par” potrivite, pentru că beneficiile prezentate acoperă nevoile noastre. Însă atunci când începem să le folosim, chiar și după ce trece un timp anume, vedem că ele nu au produs nicio modificare în aspectul nostru.

Tendința generală, a fost ieftin, mă duc să caut ceva mai scump!

Produsele care se potrivesc pielii, părului sau unghiilor tale nu ține de scump sau ieftin, ci rezultatele lor țin de ceea ce ai nevoie pentru ele.

Cum poți afla ce se potrivește pielii tale, cu o vizită la dermatologie, la medicul dermatolog. Acesta este cel mai în măsură de a recomanda un tratament adecvat ție.

De ce este necesară vizita la medicul dermatolog?

  • Este cel mai specializat evaluarea și tratarea pielii.
  • Incidența cancerului de piele este în creștere, medicul dermatolog este primul diagnostichează această afecțiune.
  • Primești cele mai avizate recomandări.
  • Se ocupă și de dermato-cosmetică, îți recomandă cele mai bune terapii și produse de îngrijire.

Vin sărbătorile, obiceiul de a cumpăra o cremă sau un pachet de îngrijire a pielii este provocator și pare un cadou ideal pentru apropiații tăi. Îți propun ca de azi să îți schimbi obiceiul, alege orice altceva și lasă-l pe medicul dermatolog să recomande în locul tău.

Pentru mai multe informații despre campaniile, sunați la cabinet.